Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Lehetőség

2014.09.17

 Ennek a bejegyzésnek a tartalma folyamatosan aktualizálva lesz. Olyan antológiákban történő megjelenésről adok itt hírt, mely esetleg érdeklődésre tarthat számot.

Elsőként nézzük a határidővel bíró, s a közeljövőben "lejáró" eshetőségeket.

 

Szervezés alatt áll egy antológia, melyet M.Fehérvári Judit koordinál. Judit többször bizonyította rátermettségét, a magas színvonalra, és minden igényt kielégítő formára garancia a nevével fémjelzett antológiák sora. A teljesség igénye nélkül: A palack (kor)szelleme kötetek, A tavaszi zsongás, Az infinitívusz, melyek mindegyikéről Ő gondoskodott. Ezzel az antológiával kapcsolatban, melynek megjelenését karácsonyra tervezik bővebbet az allegoria2011@gmail.com email címen lehet megtudni. Nem érdemes halogatni, mert 2014. szeptember 27-ig várják a műveket.

 

Ezenkívül egy ugyancsak karácsonyi megjelenésre tervezett antológia a VPM kiírásában szereplő Sodrásban 2014. Igaz itt már lejárt a beküldési határidő, de ha valaki mégis szeretne ilyesfajta karácsonyi ajándékot önmagának, vagy egy kedves családtagjának, akkor lehet érdeklődni Baranyai Attilánál az anisse@verslista.hu email címen. Rendszeresen jelennek meg kiadványaik, s ha ebben a kötetben nem is, talán egy másikban lehetőség adódik.